Gratis verzending vanaf €30

Over Neeka, onze avontuurlijke Australische herdershond

Bij Neeka & co draait alles om onze geliefde hond, Neeka (spreek uit als: Nieka). Neeka is niet zomaar een hond; hij is een levendig lid van ons gezin, een Australische Herdershond met een persoonlijkheid zo uniek als zijn vacht.

Australian Shepherds staan bekend om hun intelligentie, toewijding en speelse aard, eigenschappen die perfect samenvallen met Neeka's charmante karakter.

De naam Neeka komt voort uit ons hart, dat een stukje reiservaring in Zweden met zich meedraagt. In dit prachtige Scandinavische land, waar we Annikka ontdekten als een populaire naam, vonden we inspiratie voor de naam van onze trouwe viervoeter. De betekenis van Neeka vertegenwoordigt voor ons de band met de natuur en de gedeelde ervaringen tijdens onze reizen in Zweden, die we nu opnieuw beleven met Neeka aan onze zijde.

Als een verrijkend lid van ons gezin, brengt Neeka vreugde en avontuur in het leven van onze twee tienerkinderen. Te midden van hun drukke levens biedt Neeka een welkome afleiding en de perfecte gelegenheid om samen mooie herinneringen te creëren.

Neeka & Co: waar liefde voor huisdieren samenkomt met stijl

Vanuit onze diepe liefde voor onze lieve vriend en de wens om de beste producten voor hem te vinden, ontstond Neeka & co. Onze online hondenshop is een plek waar je een verzameling stijlvolle en functionele items vindt voor je hond, van puppy tot volwassen hond.

Dwaal door onze collectie, die we met zorg en toewijding samenstellen en updaten, en ontdek accessoires die het leven van je hond nog aangenamer maken. Halsbanden, comfortabele bedden of speelgoed waar je hond dol op zal zijn, Neeka & Co heeft alles wat je nodig hebt om het leven van je hond te verrijken. We blijven op zoek gaan naar de leukste speeltjes en accessoires voor je hond. Blijf ons dus zeker volgen.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van onze reis. Bij Neeka & Co delen we niet alleen producten; we delen liefde, avonturen en de pure vreugde die onze geliefde Neeka in ons leven brengt. Volg ons op Instagram en TikTok om het dagelijkse leven van onze hartendief te volgen.

Welkom bij Neeka & co, waar stijl en genegenheid samenkomen voor de perfecte ervaring voor jou en je trouwe metgezel.

Groetjes,
Emmanuelle